Haemme teknologiatiimiin Kuopioon tai Leppävirralle tuotesuunnitteluinsinööriä

Haemme teknologiatiimiin Kuopioon tai Leppävirralle

TUOTESUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Tässä tehtävässä pääset puhtaan tulevaisuuden energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiöön.

Työskentelet Kuopiossa tai Leppävirralla teknologian tuotesuunnittelutiimissä, joka vastaa laadukkaista tuotteista sekä niiden innovatiivisesta ja aktiivisesta kehittämisestä asiakkaidemme tarpeisiin. Tuoteportfolioomme kuuluvat nykyaikaiset huippuluokan maalämpöpumput, kaukolämpö- ja kaukokylmäkeskukset, energiavaraajat sekä näiden yhdistelmät.

Tehtävä edellyttää vähintään esimerkiksi energia, LVI- tai konetekniikan AMK- koulutusta, tai työssä hankittua vastaavaa kokemusta. Hyvä suunnitteluosaaminen, erityisesti sujuva työskentely Inventor- suunnitteluohjelmistolla on ehdoton etu paikkaa haettaessa.

Toimit yhteistyössä organisaation eri toimintojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tärkeät. Kommunikoit tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

Arvostamme avointa, positiivista ja innovatiivista asennetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotesuunnittelupäällikkömme Joni Puumalainen +358 401 49 3123.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 3.4.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ” Tuotesuunnitteluinsinööri” rekrytointi@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään ripeästi ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!