Haemme tilaustenkäsittelijää

Haemme tilaustenkäsittelijää

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

TILAUSTENKÄSITTELIJÄÄ

organisaatiomme kasvaessa. Tilaustenkäsittelijän työ koostuu monipuolisesti tilaus-toimitusketjun tehtävistä, esimerkiksi myyntitilausten kirjaamisesta, työmääräimien käsittelystä tuotantoon, laskutuksesta ja tuotteiden dokumentaation toimittamisesta asiakkaille, sekä kuljetuslogistiikan hoitamisesta.

Tehtävät sisältävät päivittäin yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa, sekä yrityksen suunnittelu-, myynti-, tuotanto- ja varasto- toimintojen kanssa, joten hyvät yhteistyökyvyt ja asiakaspalveluhenkisyys ovat edellytys tehtävässä menestymiseen.

Koulutukseltasi voit olla esim. kaupallisen koulutuksen saanut. Aiempi kaupallinen työkokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Toivomme kuitenkin, että sinulla on vahvat ATK- taidot ja osaat toimia järjestelmällisesti ja tarkasti kiireessäkin. Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Toivanen puh 044 485 0206

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 30.9.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus tilaustenkäsittelijä” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla.

Liiketoimintamme keskittyy ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden myyntiin, valmistamiseen ja kehittämiseen.

Gebwell Oy hyödyntää tuotteissaan ja toiminnassaan laajasti uusimpia, saatavilla olevia teknologioita.

Meille Gebwellillä työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia. Tarjoamme mahdollisuuksia pitkiin työsuhteisiin, sekä panostamme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen monipuolisesti.