Haemme toimitusjohtajaa perustettavalle tytäryhtiölle

Haemme perustettavalle yhtiölle

TOIMITUSJOHTAJAA

vastaamaan eteenpäin menevän yrityksen kaikista toiminnoista.

Tehtävänäsi on menestyneen alkusammutusliiketoiminnan johtaminen ja tuloksen kasvattaminen annettujen tavoitteiden mukaisesti. Tukenasi tavoitteiden saavuttamiseksi toimivat emoyhtiön hallitus ja johtoryhmä.

Sinulla on kokemusta myynnin johtamisesta ja työskentelyäsi ohjaa liiketoimintalähtöisyys.

Pystyt kehittämään liiketoimintaa kannattavasti ja asiakaslähtöisesti, inspiroimaan tiimisi erinomaisiin suorituksiin ja ymmärrät toimivan yhteistyön merkityksen alati muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Edellytämme että sinulla on taitoja/ näyttöjä menestyksekkäästä projektien hallinnasta, aiempaa kokemusta esimiestyöstä, sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Jos olet aktiivinen moniosaaja ja haet uusia haasteita urapolullesi, tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän alan johtavien tuotteiden parissa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä InHunt Groupin kanssa. Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi InHunt Groupin palvelun kautta viimeistään 6.2.2022. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 8439 221.

Pivaset on kotimainen alkusammutustuotteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys, jonka toiminta on alkanut vuonna 1990 Leppävirralla. Alkusammutustuotteita toimitetaan kotimaahan sekä vientiin. Tuotteilla on vahva markkina-asema Pohjoismaissa. Asiakkaitamme ovat mm. sammutinhuolto-, lvi- urakointi- ja rakennusliikkeet sekä alan tukkuliikkeet.

Pivaset-palopostikaapit ovat tuttu näky julkisissa tiloissa, kuten sairaaloissa, urheilutiloissa ja kauppakeskuksissa.

Pivaset on ollut osa Gebwell Groupia vuodesta 2017 lähtien. Kevään 2022 aikana Pivaset eriytetään omaksi tytäryhtiökseen. Yhtiön liikevaihto tulee olemaan n. 4 milj. euroa ja yhtiö tulee työllistämään noin kymmenen henkilöä.