Haemme tuotannon tiimiimme LVI- suunnittelijaa

Haemme tuotannon tiimiimme

LVI-SUUNNITTELIJAA

Tässä tehtävässä pääset ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiöön.

Työssäsi teet kohdesuunnittelua asiakastoimituksiin, joihin kuuluvat kaukolämpö- ja kaukokylmäkeskukset, energiavaraajat sekä näiden yhdistelmät Gebwell -lämpöpumpuilla varustettuna.

Tehtävä edellyttää esimerkiksi talotekniikan AMK- koulutusta, tai työssä hankittua vastaavaa kokemusta. Voit olla joko vasta valmistunut, tai pidemmän linjan konkari, tärkeintä ovat erinomaiset ATK- taidot, etenkin sujuva työskentely CAD ohjelmistoilla.

Toimit osana laajempaa tiimiä ja varmistat osaltasi tilaus-toimitusprosessin katkeamattoman toiminnan. Toimit yhteistyössä laajasti organisaation eri toimintojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdottomat. Kommunikoit tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

Arvostamme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Osuma Henkilöstöpalveluiden kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Lindqvist, puh. 050 565 9987jani.lindqvist@ohp.fi

Hae paikkaa tämän linkin kautta.

Hakemuksia käsitellään ripeästi ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!