Haemme tuotannon tiimiimme teknistä suunnittelijaa

Haku tähän tehtävään on päättynyt. Kiitos kaikille tehtävään hakeneille!

 

Haemme tuotannon tiimiimme

TEKNISTÄ SUUNNITTELIJAA

Tässä tehtävässä pääset ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden Gebwell- tuotteiden keskiöön.

Työssäsi teet kohdesuunnittelua asiakastoimituksiin, joihin kuuluvat kaukolämpö- ja kaukokylmäkeskukset, energiavaraajat sekä näiden yhdistelmät Gebwell -lämpöpumpuilla varustettuna.

Tehtävä edellyttää esimerkiksi tekniikan alan AMK- koulutusta, tai työssä hankittua vastaavaa kokemusta. Voit olla joko vasta valmistunut, tai pidemmän linjan konkari, tärkeintä ovat hyvät ATK- taidot, etenkin tuntuma CAD ohjelmistoilla työskentelyyn.

Toimit osana laajempaa tiimiä ja varmistat osaltasi tilaus-toimitusprosessin katkeamattoman toiminnan. Toimit yhteistyössä laajasti organisaation eri toimintojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdottomat. Kommunikoit tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

Arvostamme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarmo Paldanius, 050 303 7730, tarmo.paldanius@gebwell.fi

Hae meille lähettämällä vapaamuotoinen hakemus CV:n kanssa sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus Tekninen suunnittelija” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!