Haemme tuotannon tiimiin 3D- suunnittelijaa

Haemme tuotannon tiimiin

3D- suunnittelijaa

Tässä tehtävässä pääset ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiöön.

Työssäsi teet kohdesuunnittelua asiakastoimituksiin, joihin kuuluvat kaukolämpö- ja kaukokylmäkeskukset, energiavaraajat sekä näiden yhdistelmät Gebwell -lämpöpumpuilla varustettuna.

Tehtävä edellyttää esimerkiksi LVI- tai konetekniikan AMK- koulutusta, tai työssä hankittua vastaavaa kokemusta. Erinomaiset ATK- taidot, etenkin sujuva työskentely Inventor- suunnitteluohjelmistolla ovat välttämättömyys.

Toimit yhteistyössä organisaation eri toimintojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tärkeät. Kommunikoit tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

Arvostamme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee alkuun Leppävirralla, mutta perehdytysjakson jälkeen myös Kuopion toimipisteemme tilat ovat käytössäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarmo Paldanius +358 50 303 7730.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 27.3.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ” 3D Suunnittelija” rekrytointi@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään ripeästi ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

 

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!