Haemme tuotannon tiimimme laatuinsinööriä

Haemme tuotannon tiimiimme

LAATUINSINÖÖRIÄ

Tässä tehtävässä pääset puhtaan tulevaisuuden energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiöön. Tuotteisiimme kuuluvat nykyaikaiset huippuluokan lämpöpumput, kaukolämpö- ja kaukokylmäkeskukset, energiavaraajat sekä näiden yhdistelmät.

Työskentelet Leppävirralla ja kehität tuotantoprosessiamme Kerralla oikein -periaatteen mukaisesti. Toimenkuvaasi kuuluu sisäisten prosessien laatuun vaikuttavien mittareiden asettaminen ja mittausdatan keruu sekä analysointi. Mittaustulosten perusteella suunnittelet prosessin eri vaiheisiin kehitystoimenpiteitä, joita viet käytäntöön yhdessä työnjohdon kanssa. Työhösi sisältyy myös ulkoisten ja sisäisten poikkeamien käsittely sekä näiden juurisyyanalyysit.

Tehtävä edellyttää teknillistä tai kaupallista AMK- koulutusta, tai työssä hankittua vastaavaa kokemusta. Tunnet valmistavan teollisuuden tuotantoprosessit sekä niiden kehittämiseen liittyviä työkaluja kuten Lean, Six Sigma ja 5S. ISO 9001 ja ISO 14001 johtamis- ja ympäristöjärjestelmien tuntemus ovat ehdoton etu paikkaa haettaessa.

Toimit yhteistyössä organisaation eri toimintojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tärkeät. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää systemaattisen ja tavoitehakuista työotetta ja kykyä ratkaista ongelmia itsenäisesti. Arvostamme avointa, positiivista ja innovatiivista asennetta, sekä tarkkuutta ja jatkuvan parantamisen halua.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Gebwell Oy:ssä Tuotantojohtaja Tarmo Paldanius +358 50 303 7730 ja InHunt Group Oy:ssä Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen +358 40 8439 221.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin jätä hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 10.4.2022. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.

Hakemuksia käsitellään ripeästi ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

 

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!