Haemme tuotekehitystiimiimme teknistä dokumentoijaa

Haku on päättynyt. Kiitos kaikille työpaikkaa hakeneille!

Toimimme vahvana osana vihreää siirtymää ollen edelläkävijöitä lämmitysratkaisujen IoT- maailmassa, matkalla kohti fossiilivapaata Suomea. Me Teknologia&Aftersales tiimissä varmistamme, että asiakkaamme saavat jatkossakin entistä laadukkaampia, energiatehokkaampia ja älykkäämpiä ratkaisuja.

Haemme tuotekehitystiimiimme vahvistusta teknisen dokumentoijan tehtävään

Teknisenä dokumentoijana vastaat tuotteiden dokumentaatiosta kokonaisvaltaisesti tuotteiden koko elinkaaren ajan. Hallinnoimasi dokumenttirepertuaari koostuu siis monipuolipuolisesti käyttö-, huolto, asennus- ja käyttöönottodokumenteista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Tehtävä mukautuu osin myös omien osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti unohtamatta arvojemme mukaista jatkuvaa kehittämistä niin työskentelytavoissa, järjestelmissä, kuin dokumenttien sisällöissä ja esitystavoissa.

Tehtävään soveltuu parhaiten tekninen tausta joko koulutuksen tai aiemman työkokemuksen kautta. Sopivin koulutustaso on AMK.

Tiimimme ja toimintamme on kansainvälistä, joten sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat välttämättömyys. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Alun perehdytysjakson jälkeen työskentely onnistuu joustavasti myös etänä. Käytettävissäsi ovat myös toimipisteemme Leppävirralla, sekä Kuopiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Ahlfors +358 400 897 297

Hae tehtävää tämän linkin kautta 15.10.2023 mennessä ja hyppää mukaan tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!