Haemme vientisihteeriä

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

VIENTISIHTEERIÄ

osaksi Myynti- tiimiämme. Tehtäviisi sisältyy monipuolisesti vientitilausten käsittelyä, vientikuljetuksiin liittyviä järjestelyjä ja vientitoiminnan dokumentaatioon liittyviä tehtäviä.

Olet aktiivisesti yhteydessä myyjiimme, yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiimme sähköpostitse sekä puhelimitse, joten hyvät asiakaspalvelutaidot sekä sujuvat suomen ja englannin kielen taidot ovatkin välttämättömyys. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Koulutukseltasi voit olla esim. kaupallisen koulutuksen saanut. Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Toivomme kuitenkin, että sinulla on vahvat ATK- taidot ja osaat toimia järjestelmällisesti ja tarkasti kiireessäkin.

Arvostamme reipasta asennetta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jenni Toivanen +358 44 485 0206.

Petrus Monni +358 400 897 484.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemus CV:n kanssa 03.04.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Vientisihteeri” osoitteeseen rekrytointi@gebwell.fi .

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!