Kiitos kuluneesta vuodesta

Arvoisa asiakas / yhteistyökumppani

Haluan kiittää kuluneesta vuodesta, joka on ollut Gebwellille menestyksekäs. Suurin kiitos tästä kuuluu teille! Menneen vuoden aikana oli mukava tavata Teistä monia, vaihtaa mielipiteitä, saada rakentavaa palautetta sekä uusia ideoita. Toivon, että vastaava yhteys säilyy jatkossakin ja kerrotte meille, miten voimme palvella Teitä entistäkin paremmin.

Luottamuksenne osoituksena tämänvuotisen asiakastyytyväisyyskyselymme kokonaisarvosana oli tähänastisista paras. Ja mikä hienointa 97% teistä asiakkaista suosittelisi meitä muillekin. Kiitos luottamuksesta! Tarkoituksenamme ei kuitenkaan ole tyytyä tähän – parannettavaa on aina ja aiomme panostaa yhä parempaan palveluun myös tulevaisuudessa.

Katsaus kuluneeseen vuoteen

Rakentaminen ja LVI-ala on kuluneena vuonna näyttänyt Suomessa piristymisen merkkejä, mikä on näkynyt myös meillä. Kaukolämmönjakokeskusmarkkinoilla asemamme pysyi hyvänä ja Gebwell -merkkiset lämmönjakokeskukset löysivät tiensä useiden kotien ja kiinteistöjen lämmönlähteeksi.

Lämpöpumppupuolella markkinakasvu keskittyi kiinteistöluokan lämpöpumppuihin. Viime vuosien panostuksemme varaajatuoteperheeseen alkoi myös kantaa hedelmää. Ideamme luoda asiakaslähtöinen, laadukas ja joustava tuoteperhe hyväksyttiin markkinoilla.

Viime vuoden lopussa Pivaset Oy sulautui Gebwell Oy:hyn. Pivaset on alkusammutusmarkkinoiden johtava brändi Suomessa ja alkusammutustuotteet myydään jatkossakin Pivaset -brändin alla. Sulautuminen on sujunut mutkitta, ja Pivaset -tuoteperhe istuu hyvin tuotevalikoimaamme.

Tulevaisuuden näkymät

Ilmastomuutokseen ollaan toden teolla heräämässä Suomessakin. Pääministeri esitteli joulukuun alussa Pariisin kansainvälisessä ilmastokokouksessa Suomen neljä keskeisintä toimea ilmastonmuutoksen torjunnassa, joista yksi on uusiutuvan energian käytön lisääminen yli 50 prosenttiin 2020 -luvulla.

Suomessa lämmityksestä johtuvien CO2 -päästöjen osuus on noin neljännes kokonaispäästöistä, joten ilmastonmuutoksen torjuntakeinoissa alamme rooli on merkittävä. Gebwell asiakkaineen voi mielestäni nämä seikat huomioon ottaen katsoa huoletta tulevaisuuteen – työskentelemmehän kahden ympäristöystävällisimmän lämmitystavan, kaukolämmön ja maalämmön, parissa.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja menestystä vuodelle 2018!

Tuure Stenberg

CEO

Gebwell Group

puh. 0400 897 785