Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää joulua!

Hyvä asiakas / yhteistyökumppani,

Jälleen yksi vuosi lähenee loppuaan, ja on aika kiittää Teitä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme hyvin sujuneesta yhteistyöstä! Olemme yhdessä antaneet merkittävän panoksen puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

Haluan kiittää Teitä kärsivällisyydestänne. Kuluva vuosi on ollut haastava komponenttisaatavuuden aiheuttamien toimitusvaikeuksien takia. Te olette olleet ymmärtäväisiä tähän valitettavaan tilanteeseen. Olemme tehneet paljon näiden haasteiden eteen, mutta suuri komponenttien kysyntä on ollut ajoittain ylitsepääsemätöntä. Toimitusvaikeudet voivat valitettavasti jatkua joidenkin tuotteiden osalta vielä ensi vuoden alkupuolella. Olemme kuitenkin varautuneet komponenttien saatavuushaasteisiin ja ensi vuonna varautumisen vaikutukset tulevat näkymään parempana toimitusvarmuutena.

Kuluvaan vuoteen mahtui muutakin. Haasteista huolimatta on toimitusmäärämme kasvaneet huomattavasti. Liikevaihtomme nousee yli 50 miljoonaan euroon. Gebwellin puhtaan lämmön tekijöiden määrä kasvoi tänä vuonna yli 40 henkilöllä. Kiitos sitoutuneelle ja ammattitaitoiselle henkilöstöllemme, hyville yhteistyökumppaneillemme sekä ensiluokkaiselle asiakaskunnallemme!

Kesäkuussa 2022 Gebwell Oy sai myös uusia omistajia KPY:n ja LähiTapiolan tehtyä sijoituksen Gebwell Oy:hyn. Tällä investoinnilla tuetaan Gebwell Oy:n tulevaisuuden kehittämistä ja kasvua. Marraskuussa alkusammutustuotteita valmistava Pivaset -liiketoiminta yhtiöitettiin ja se aloitti omana, 100 prosenttisesti Gebwell Oy:n omistamana tytäryhtiönä. Pivaset Oy:tä luotsaa eteenpäin Tarmo Karhapää, perustajayrittäjä Tapani Hulkkosen jäätyä hyvin ansaitulle eläkkeelle. Lämmin kiitos Tapsalle ansiokkaasta urasta!

Syksyllä pääsimme vihdoin neljän vuoden tauon jälkeen messuille ja oli todella mukava tavata monia Teistä pitkästä aikaa kasvotusten FinnBuildeilla. Kolmen päivää kului nopeasti hyvien keskustelujen ja mukavien kohtaamisten merkeissä.

Ensi vuoden suhteen olemme ristiriitaisissa tunnelmissa. Talouden ennusmerkit lupaavat hankalia aikoja, asuinrakentaminen vähenee, inflaatio on ollut kovaa, korkea sähkön hinta kurittaa niin kuluttajia kuin muitakin toimijoita. Toisaalta korkeat energianhinnat lisäävät investointeja energiansäästöön johtaviin toimenpiteisiin. Vastuullisilla ja älykkäillä taloteknisillä ratkaisuilla saadaan isoja vaikutuksia energiankulutukseen valtakunnallisella tasolla. Odotuksemme ensi vuotta kohteen ovat positiiviset, puhtaan lämmön ratkaisujen kysyntä jatkuu vilkkaana.

Hyvä asiakkaamme, kiitos vielä kerran tästä vuodesta! Teemme kaikkemme, että onnistumme yhdessä myös jatkossa!

Oikein rauhaisaa joulunaikaa ja menestystä uudelle vuodelle!

Terveisin
Janne Rahunen