Kotisivujamme on kehitetty palautteenne perusteella

Nykyiset kotisivumme julkaistiin pari vuotta sitten brändiuudistuksen yhteydessä. Ymmärrämme kuitenkin, että kotisivut eivät ole koskaan valmiit, vaan niitä tulee jatkuvasti kehittää ja muokata. Nyt parin vuoden käytön jälkeen oli sopiva aika uudistaa sivuja.

Saimme teiltä palautetta ja kehitysideoita sivuihin liittyen niin yleisten asiakaskyselyjemme kautta kuin varta vasten kotisivujen kehittämistä teetetyn kyselyn kautta. Koitte kotisivumme yleensäkin toimiviksi ja informatiivisiksi, mutta muutamia kehitystoivetakin teiltä tuli, joista olemme tässä vaiheessa toteuttaneet jo muutamia.

Hakutoiminto auttaa tiedon löytämistä

Sivujemme laajuuden huomioon ottaen, on ymmärrettävää, että hakutoiminto oli yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joita sivuillemme toivoitte. Haku – toiminto onkin nyt lisätty heti kotisivujemme etusivulle ja Haku -kenttää löytyy ylänavigaation oikeasta reunasta. Kenttään voi syöttää joko yhden sanan tai pidemmän hakulausekkeen.

Hakutulokset esitetään eri välilehdillä, joista päällimmäisellä on kaikki sivuilta löytyneet hakutulokset listattuna ja muilla lehdillä listataan hakutulokset tuotteista, sivuillamme olevista dokumenteista kuten esitteet ja ohjeet sekä uutisista löytyviin tuloksiin.

Haku -toiminto ei tällä hetkellä hae yrityksemme yhteystietoja, mutta tulemme lisäämään tämän toiminnon myöhemmin. Huomasimme nimittäin, että kenttää käytetään myös yhteystietojen hakemiseen.

Tuotteet pikakuvakkeina etusivulla

Myös tuotteitamme toivoitte heti etusivulle helpommin löydettäviksi. Ja miksipä ei, ottaen huomioon, että olemmehan laitevalmistaja. Lisäsimme linkit päätuoteryhmiimme, lämpöpumput, kaukolämmönjakokeskukset, energiavaraajat sekä Gebwell Smart palvelut, heti pääkuvan alapuolelle havainnollisina pikakuvakkeina.

Teknisen tuen sivut uusittu

Tekniseen tukeen ja huoltoon liittyvät sivut koitte osittain sekaviksi ja täten hankaliksi käyttää. Tuen sivut on nyt jaettu kahdeksi sivuksi kohderyhmien mukaan Tuki kuluttajille ja Tuki ammattilaisille. Sivut on jäsennetty selkeästi eri kokonaisuuksiin ja teknisen tuen tarjoamat eri palvelut, vinkit ja ohjeet on helposti löydettävissä. Molemmat teknisen tuen sivut sekä laitteidemme, lämpöpumppujen ja pientalokeskusten, rekisteröintilomakkeet löytyvät Tuki -valikosta.

Saimme teiltä kiitoksia kotisivuillamme olevista kattavista yhteystiedoistamme. Yrityksemme yhteystiedot ovat edelleen saatavilla sivuillamme ja ne löytyvät nyt Yritys -valikon alta, kuten myös kattava jälleenmyyjäkarttamme.

Gebwellin kotimaisuus paremmin esille

Etusivullemme toivoitte meidän tuovan paremmin esille kotimaisuutemme. Kerroitte, että kotisivuvierailija, jolle yrityksemme ei ennastaan ole tuttu, voi kotimaisuus jäädä epäselväksi. Esimerkiksi lämpöpumppua kotiinsa etsivälle kuluttajalle olennainen tieto on, että laitteemme valmistetaan Suomessa. Olemmekin lisänneet etusivuille uuden kotimaisuuttamme korostavan osion.

Toivottavasti sivumme palvelevat sinua nyt entistä paremmin. Mikäli mieleen tulee jotain palautetta, niin laitattehan rohkeasti viestiä minulle saima.havukainen(at)gebwell.fi.