Rekrykoulutuksen kautta hitsaajaksi

Haemme kuutta uutta hitsaajaa rekrykoulutuksen kautta!

Rekrykoulutuksessa koulutamme uusia hitsaajia. Koulutuksessa perehdyt Gebwell Oy:n tuotteiden valmistukseen, sekä monipuolisiin, myös kokoonpanotyötä sisältäviin työtehtäviin. Oman mielenkiintosi ja koulutuksen edistymisen mukaisesti, voit valita jatkatko työskentelyyn varaajatuotannossa, vai onko putkisto- osien valmistus enemmän sinun juttusi.

Koulutuksen päätteeksi sinulla on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja mahdollisuudet kehittää osaamistaan todelliseksi metallialan ammattilaiseksi.

Hitsausmenetelmät varaajatuotannossa

  • MIG/MAG
  • Päittäis- ja pienaliitokset asentohitsauksena materiaalivahvuuksille 2-10mm, materiaalit RST ja Fe, hitsiluokka C

Hitsausmenetelmät osa- valmistuksessa

  • MIG/MAG
  • RST ja Fe putkihitsausluokat putkikoon DN150 saakka, vaaka-asento, hitsiluokka C

Eduksi hakijalle on esimerkiksi työn, koulutuksen tai harrastuksen kautta tullut aiempi kokemus metallialasta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne uutta alaa kohtaan ja motivaatio uuden oppimiseen. Edellytämme valittavilta hakijoilta sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä hyviä tiimityötaitoja. Sitoutuneelle ja motivoituneelle tekijälle tarjolla pitkäaikainen työsuhde.

Koulutus toteutetaan teoriaopintoina sekä työssäoppimisena Gebwell Oy:n tiloissa Leppävirralla. Koulutuksessa huomioidaan valittujen henkilöiden aiempi osaaminen ja tausta.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alla oleville hakijoille, joilla on voimassa oleva työnhaku TE-toimistossa.

Koulutusaika on 17.4.2023-13.6.2023. Koulutuksen kesto on 40 päivää.

Kaikki rekrykoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Gebwell Oy:n työtehtäviin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta koulutuksen päätyttyä kesäkuussa 2023.

Hakemukset tulee jättää 26.3.2023 mennessä sähköisellä hakulomakkeella: https://rtk.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0&register=1&advertId=23903973

sekä www.te-palvelut.fi / haussa oleva työvoimakoulutus. Koulutuksen numero on 712771.

Lisätietoja hakuun ja koulutukseen liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Kiinnostuitko rekrykoulutuksesta?

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys tiistaina 14.3.2023 klo 14.00.
Lähetystä voi seurata suorana ja omia kysymyksiä esittää chatissa osoitteessa te-live.fi/live sekä Pohjois-Savon TE-palveluiden Facebook-sivuilla tai YouTube-kanavalla. Anonyymisti kysyminen onnistuu TE-liven nettisivuilla, lähetyksestä jää myös tallenne.

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 50 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!