Hae mukaan rekrytointikoulutukseen

Hae mukaan rekrytointikoulutukseen ja kouluttaudu

HITSARIKSI

Koulutamme viisi uutta puhtaan lämmön tekijää rekrytointikoulutuksen avulla.

Aiempaa kokemusta metallialalta ei vaadita, tärkeintä on asenne, halu oppia ja kädentaidot.

Rekrytointikoulutus alkaa 12.9.2022 ja kestää 2 kuukautta. Koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutus sisältää sekä teoriaopintoja että työssäoppimista Gebwell Oy:n tiloissa. Motivoituneille tekijöille rekrytointikoulutuksen suorittaminen antaa mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hitsausprosesseina meillä käytetään mig/mag-hitsausta mustalle ja ruostumattomalle teräkselle. Päivittäiset työtehtävät sisältävät jonkin verran myös kokoonpanotyötä, joten koko päivä ei ole pelkkää valokaaren katselemista.

Hae mukaan rekrytointikoulutukseen TE-toimiston verkkosivuilta. Muistathan täyttää hakemuksen myös RTK- henkilöstöpalveluiden verkkosivuilla. Hakuaikaa koulutukseen on 28.8.2022 saakka.

Lisätietoja koulutukseen liittyen antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen, puh./wa/sms 0400 480 613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, RTK Henkilöstöpalveluiden ja EduTec Oy:n kanssa.

 

 

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan.

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Meitä puhtaan lämmön tekijöitä on jo lähes 300 ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!