Tyytyväiset asiakkaat ja hyvinvoiva henkilöstö Gebwell Groupin ennätystuloksen taustalla

Gebwell Group on tehnyt ennätystuloksen. Yhtiön liikevaihto oli noin 35 M€ ja tilikauden voitto oli 1,9 M€, mikä on selkeästi paras tulos tähän mennessä.

Ennätystuloksen taustalla on toimitusjohtaja Tuure Stenbergin mukaan yhtiön onnistuminen yhdessä asiakkaidensa kanssa. Energiaa säästävillä talotekniikan ratkaisuilla oli kasvava kysyntä vuoden 2019 aikana ja tästä kasvusta Gebwell onnistui yhteistyökumppaneineen saamaan merkittävän osuuden.

”Asiakkaamme ovat kaikesta päätellen olleet tyytyväisiä ja halusivat ostaa meidän kotimaisia lämmityslaitteitamme”, summaa Stenberg.

Toimitusjohtajan mukaan kasvun moottoreina ovat toimineet yhtiön kyky palvella asiakkaitaan sekä hyvinvoiva henkilöstö. Gebwell Groupissa jokainen tietää oman työpanoksensa tärkeyden ja hyvät tulokset siivittävät meitä yhdessä siirtämään rimaa jälleen ylöspäin.

Gebwell Groupin jatko näyttää Stenbergin mukaan hyvältä.

”Tarkoitus on jatkaa tällä tiellä ja rakentaa kasvua samoilla elementeillä: viennin volyymin lisääminen, asiakkaiden palveleminen ja henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen.

Lisäksi kehitämme jatkuvasti uusia palveluita ja tuotteita, tällä hetkellä kehittämisen panokset ovat IoT-teknologiassa ja uusissa palvelumalleissa”, kertoo Stenberg.

Hän on hyvin luottavainen ympäristöystävällisten lämmitystekniikoiden tulevaisuuteen ja jatkaa:

”Täytyy uskoa, että vaikka nyt olemme ihmiskuntana epidemian keskellä, emme voi hylätä ponnisteluja ilmastonmuutoksen vastaisissa toimissa. Jokaisen on kannettava jatkossakin vastuuta oman toimintansa ympäristövaikutuksista. Puhdas ympäristö on parempi kuin saastunut.”