Unnukkajuoksu 5.8.2023

Leppävirran suurin yleisötapahtuma Valoa ja Virtaa järjestetään jälleen lauantaina 5. elokuuta klo 10-15 Unnukan alueella. Tapahtumassa on muun muassa paikallisten yrittäjien myyntikojuja, musiikkiesityksiä ja lapsille karting -ajoa.

Tapahtumassa on toista kertaa hyvän mielen Unnukkajuoksu, jonka järjestää yhteistyössä Gebwell Oy, Leppävirran Viri, Leppävirran kunta sekä Leppävirran yrittäjät.

Vapaavalintainen osallistumismaksu lasten ja nuorten hyväksi

Laakkulampea voi kiertää kahden tunnin (10-12) aikana haluamansa määrän ja osallistumismaksun saa päättää itse. Maksu voi olla kertamaksu tai tietty summa per kierros ja  maksun voi suorittaa käteisellä tai se voidaan laskuttaa. Osallistumismaksujen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä lasten ja nuorten liikunta- ja kulttuuritoimintaan. Laakkulammen kierros on noin 1,3km pitkä.

Unnukkajuoksu on koko perheen tapahtuma

Tyyli lammen kiertämiseen on vapaa, osallistujat voivat joko juosta tai kävellä. Myös lapset ovat tervetulleita mukaan, lapset osallistuvat veloituksetta ja kaikkia lapsia odottaa maalissa yllätyspalkinto.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lahjakortteja paikallisilta yrityksiltä: Repotraining, Leppävirran Jalkaterapia, Parturi-Kampaamo Elfis ja Vesileppis Areena. Voittajat julkistetaan juoksun jälkeen Valoa ja Virtaa -tapahtuman lavalla ja lahjakortit toimitetaan voittajille jälkikäteen.

Juoksuun voi myös pukeutua, vaikka karnevaalimeiningillä.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan voi ilmoittautua etukäteen Leppävirran Virin sivuilla tai paikan päällä klo 9.30-10.00.

Lämpimästi tervetuloa mukaan hyvän asian puolesta!

#unnukkajuoksu #valoajavirtaa #leppävirta #puhdastalämpöä