Unnukkajuoksu 6.8.2022

Leppävirran suurin yleisötapahtuma Valoa ja Virtaa järjestetään lauantaina 6. elokuuta klo 10-15 Unnukan alueella. Tapahtumassa on muun muassa paikallisten yrittäjien myyntikojuja, musiikkiesityksiä ja lapsille karting -ajoa.

Uutena tapahtumassa on Gebwellin, Leppävirran Virin, Leppävirran kunnan sekä Valoa ja Virtaa -tapahtuman järjestämä Unnukkajuoksu. Juoksutapahtuman yhteydessä järjestetään yritysten välinen haastekilpailu, jossa yritykset voivat haastaa toisia yrityksiä, esim. yhteistyökumppaneitaan, mukaan tapahtumaan keräten samalla rahaa hyväntekeväisyyteen. Yritykset määrittävät tapahtumaan osallistuvat henkilöt sekä lahjoittamansa summan itse. Lahjoitussumma voi olla kertaluontoinen tai kierrospohjainen summa, joka on yhdestä viiteen euroa. Juoksun tuotot käytetään lyhentämättömänä lasten ja nuorten liikunta- ja kulttuuritoimintaan.

Unnukkajuoksussa juostaan Laakunlampea ympäri kolmessa eri sarjassa: yrityssarjassa juoksevat haastekilpailuun osallistuvat ja huvin vuoksi sarjaan voi osallistua kuka vain, ja vaikka kävellen. Myös lapsille on oma sarjansa ja omat palkintonsa juoksun päätteeksi. Unnukkajuoksu alkaa klo 10 ja lampea voi kiertää niin monta kertaa kuin kerkeää klo 12 asti, jolloin juoksu loppuu.

Tapahtumaan voi ilmoittautua etukäteen Leppävirran Virin sivuilla tai paikan päällä klo 9.30-10.00.

Gebwell Oy:n juoksukoulun osallistujat ovat mukana juoksemassa.

Tulkaa kaikki mukaan juoksemaan hyvän asian puolesta!