Vi söker en teknisk expert

Välkommen ombord mot ett fossilfritt Finland! Bli en del av den gröna omställningen till Gebwell – en trygg arbetsgivare där anställda trivs. Läs mer nedan och skicka gärna in en ansökan

Vad du skulle göra hos oss

Värme- och kylsystem utvecklas ständigt. Hoppa in i utvecklingen genom att utveckla dig själv och vår verksamhet!

Som teknisk expert är du en del av vårt Gebwell After Sales team och arbetar som expert inom värme- och kylteknik med våra värmepumpar. Du ingår i vår frontlinje bestående av experter som svarar på kontaktanden från fältet. Tillsammans med ditt professionella team löser du olika problemsituationer och erbjuder teknisk rådgivning, arbetar i nära kontakt med bl.a. entreprenörer och underhållspartners samt våra egna fältledare. Gebwell är en pionjär inom IoT-lösningar, och i denna position kommer du att få arbeta och utvecklas med enheter som representerar toppen av fältet!

Med undantag för den korta introduktionsperioden som implementerats på Leppävirta kan du flexibelt utföra ditt arbete på distans, men du kommer alltid att ha vårt varmhjärtade team av experter på tråden för att stödja dig! Teamet har blivit titulerad det bästa teamet i vårt företag, Beroende på din bakgrund och dina intressen kan uppdraget även innehålla enstaka fältbesök på kundsajter.

Vad vi letar efter

Färdighet för att lyckas i arbetet ges av antingen en relevant teknisk utbildningsbakgrund (t.ex. byggnadsingenjör eller YH-ingenjörs utbildning inom energiteknik) eller arbetserfarenhet förvärvad genom arbetslivet (t.ex. installationsbakgrund). Vi kräver även att du har goda IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska språket samt flytande finska eller engelska. Tidigare erfarenhet av kylteknik samt kompetens inom styrnings- och byggnadsautomation är också definitivt till din fördel. Jobbet erbjuder lämpliga utmaningar för både nyutexaminerade och redan erfarna arbetare – så skicka gärna in en ansökan!

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och inte rädd för utmaningar. Du arbetar systematiskt, tar ansvar för ditt eget arbete samt har utmärkt interaktions- och samarbetsförmåga. Som en naturlig problemlösare närmar du dig nya pussel med entusiasm och är motiverad att vidareutveckla din tekniska kompetens med hjälp av branschledande apparater.

Varför till oss?

I denna tjänst kommer du att bli en del av ett varmhjärtat och professionellt team av experter. Vi är genuint måna om våra medarbetare och skräddarsyr arbetsuppgifter, alltid med hänsyn till individens styrkor och intressen. Av oss får du också de utvecklingsmöjligheter som en pålitlig arbetsgivare och ett växande företag erbjuder – oavsett vad som händer i världen behövs alltid värme och kyla. Energibranschen är i omställning och efterfrågan på värmepumpar ökar hela tiden. Vi verkar som en stark del av den gröna omställningen, som pionjärer inom IoT-världen av värmelösningar, på väg mot ett fossilfritt Finland. Vi erbjuder möjlighet till flexibelt distansarbete och du har även tillgång till moderna och högkvalitativa arbetsredskap. Ditt välmående på jobbet tas tillvara med idrotts- och kulturförmån. Bli en del av vårt duktiga team – medarbetarna trivs hos oss, vilket framgår från medarbetarnas långa karriärer hos oss!

Blev du intresserad?

Om du är intresserad vill vi höra från dig! Skicka in din ansökan via länken så snart som möjligt, dock senast 31.03.2023. Vi går igenom ansökningar redan under ansökningstiden! Rekryteringsprocessen sker i samarbete med Biisoni, så om du vill ha mer information om tjänsten, vänligen kontakta Milja Valentine, tel 050 476 6251 eller milja.valentine@biisoni.fi

GEBWELL – Mot en renare framtid! Världen förändras inte ensam. Och inte med prat. En renare framtid skapas av handlingar som görs tillsammans. En lösning i taget. Vi är kända som ett företag vars värmepump- och fjärrvärmeprodukter kan avnjutas med gott samvete. Vårt hem är i Leppävirta i Norra Savolax. Härifrån är det bra för oss att titta mot världen och arbeta varje dag för att se till att människor kan fortsätta njuta av ren natur och naturlig värme. Tillsammans med våra dotterbolag i Finland, Polen och Sverige bildar vi Gebwell konsernen. Vi sysselsätter nästan 300 personer i tre länder och vår omsättning är över 50 miljoner euro. Kom och skapa en renare framtid med oss!