IVT Turku Oy toteuttaa lämmityssaneerauksia Lounais-Suomessa

PUHDASTA LÄMPÖÄ YHDESSÄ

IVT Turku asentaa erityisesti maalämpö- ja ilmavesilämpöpumppuja Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Kiinteistöjen lämmityssaneerauksiin erikoistuneen IVT Turku Oy:n juuret juontavat vuoteen 2004, jolloin Tmi IVT Turku aloitti toimintansa ilmalämpöpumppujen parissa. Nykyään 13 henkilön lisäksi aliurakoitsijoita työllistävä yritys urakoi erityisesti taloyhtiöiden, mutta myös omakotitalojen lämmityssaneerauksia. IVT Turku asentaa niin maalämpö- kuin ilmavesi -järjestelmiä öljy- ja kaukolämmityksen tilalle. Yritys toteuttaa myös kiinteistön hukkalämpöjä hyödyntäviä lämmöntalteenottoratkaisuja sekä asentaa lisäksi aktiivijäähdytystä maalämpö- ja LTO-ratkaisujen rinnalle kiinteistöjen viilennystä varten.

Ennakoiva huolto tärkeä osa toimintaa

IVT Turku Oy tarjoaa lämmityssaneerauksien lisäksi myös kattavat huoltopalvelut. Osaavalla huoltohenkilöstöllä hoidetaan niin itse asennettujen järjestelmien ennakoiva huolto kuin muidenkin kohteiden vuosihuollot ja päivystyskeikat. Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien ennakoiva huolto, ja yleensäkin nopean ja asiantuntevan huollon saatavuus on yrittäjän ja toimitusjohtajan Veli-Matti Rautasen mukaan tärkeä kriteeri lämmitysjärjestelmän urakoitsijan valinnassa.

”Ennakoivalla huollolla saadaan pidennettyä järjestelmän elinkaarta ja optimoitua lämmityskustannuksia. Lisäksi ennakoivalla huollolla saadaan monesti kiireelliset ja kalliit huoltokeikat ehkäistyä ennalta.” Veli-Matti kertoo huollon tärkeydestä.

Tavoitteenna suunnata Turulta muillekin toreille

4,3 miljoonan liikevaihdon viime vuonna tehneellä IVT Turku Oy:llä on tarkoitus laajentaa toiminta-aluettaan.

”IVT Turku toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella, mutta tarkoituksena on laajentaa ’Turulta muillekin toreille’,” jatkaa Veli-Matti.

IVT Turku on asentanut noin 2500 maalämpöpumppua kotitalouksiin sekä noin 115 maalämpöjärjestelmää isoihin kiinteistöihin kuten päiväkodit, koulut ja kerros- ja rivitalot. Lisäksi yritys on urakoinut 41 LTO-järjestelmää joko maalämmön tai kaukolämmön yhteyteen.

Gebwellin lämpöpumpuista useamman vuoden kokemus

Kotimaisia Gebwell lämpöpumppuja IVT Turku on asentanut kuusi vuotta.

”Gebwellin lämpöpumput ovat laadukkaita ja yhteistyö Gebwellin kanssa on toiminut hyvin,” kiittelee Veli-Matti.

Yrityksellä on parhaillaan työn alla Turussa Hepokullan suurhanke, jossa 15 kerrostalon lämmitys saneerataan maalämpöön. Kiinteistöissä hyödynnetään myös lämmöntalteenottoa ja viilennystä varten asennetaan aktiivijäähdytys. Lämpöpumput ja varaajat kohteeseen toimittaa Gebwell.

IVT Turku

Virallinen nimi: IVT Center Turku Oy
Työntekijöitä: 13
Liikevaihto: 4,3 miljoonaa euroa
Toiminta-alue: Varsinais-Suomi ja Satakunta