Vehmasputki tekee LV-työt kaikenkokoisiin kohteisiin Satakunnan alueella

Jo vuonna 1976 perustettu Vehmasputki toteuttaa kaikenlaisia putki- ja LV-töitä kaikenkokoisiin ja -tyyppisiin kohteisiin Satakunnan alueella. Porista käsin toimivan yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu kaikki hanan vaihdosta suuriin energiatehokkuusurakoihin.

Yrityksen liikevaihto oli 9 miljoonaa vuonna 2023 ja se työllistää reilut 50 henkilöä erilaisissa toimisto- ja asennustöissä. Yrityksen asentajilta hoituvat erilaiset putki-, automaatio-, jäähdytys- ja sähkötyöt.

”LV-töiden lisäksi yrityksemme erikoisalaa on jäähdytys. Pystymme suunnittelemaan ja rakentamaan isojakin jäähdytyskokonaisuuksia,” kertoo toimitusjohtaja Jyrki Vehmaskangas.

Yrityksen toiminnan periaate on hoitaa asiat kunnolla ja pitää asiakkaat tyytyväisinä. ”Paras mainos on hyvin hoidettu reklamaatio,” Vehmaskangas kertoo. Toimitusjohtajan mukaan yrityksellä ei ole sen suurempaa kasvustrategiaa: ”Tärkeintä on, että työntekijöillä säilyy työpaikat ja yrityksen toiminta tuloksellisena,” hän jatkaa.

Urakoita ja huoltoja omakotitaloista datacentereihin

Yritys toteuttaa LV-urakoita laajalla skaalalla omakotitaloista, teollisuuteen ja esimerkiksi datacentereihin. ”Teemme hommat satasen hommista miljoonaurakoihin, kaikkea siltä väliltä,” kertoo Vehmaskangas ja viittaa juuri työn alla olevaan Karin Kampuksen työmaahan, joka on yrityksen lähihistorian suurin yksittäinen projekti. Yrityksellä on myös oma huolto-osasto, joka tarjoaa huoltoja myös muiden liikkeiden asentamiin laitteisiin.

Yhteistyö Gebwellin kanssa – kommunikaatio toimii ja asiat hoidetaan mallikkaasti

Vehmasputki on käyttänyt Gebwellin kaukolämmönjakokeskuksia ja lämpöpumppuja jo vuodesta 2011 lähtien. ”Laitteiden laatu ja hintataso sekä myös reklamaatioiden hyvä hoito vaikuttaa, että käytämme Gebwellin laitteita,” Vehmaskangas kertoo. ”Lämpöpumppujen kehittämisessä on havaittavissa tiettyä innovatiivisuutta, ”jatkaa yrityksen projektipäällikkö Jani Manner.

Kommunikaatio Gebwellin kanssa toimii hyvin ja reklamaatiot hoidetaan nopeasti. ”Juuri ennen joulua hajosi yhdestä kiinteistöstä käyttövesisiirrin. Gebwelliltä saatiin uusi tilalle nopealla aikataululla ja asennettua jouluksi,” Vehmaskangas muistelee. Vehmaskangas kiittelee yhteistyötä myyjän kanssa. Kaikki kommunikaatio Gebwellin kanssa toimii erinomaisesti paikallisen aluepäällikön, Villen, kautta. ”Henkilökohtainen palvelu on erittäin tärkeää,” hän kertoo. ”Kommunikaatio Gebwellin kanssa toimii,” kiittelee myös Manner.

Vehmasputki Oy 

Liikevaihto 2023: 9 miljoonaa euroa
Työntekijöitä: 50
Toiminta-alue: Satakunta