Meistä

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Gebwell Oy valmistaa ja markkinoi ympäristöystävällisiä ja edistyksellisiä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja sekä alkusammutustuotteita asiakkaiden tarpeisiin.

Laatu merkitsee Gebwell Oy:lle kykyä ennakoida, täyttää tai ylittää asiakkaan odotukset liiketoimintaprosessin kaikissa vaiheissa, tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden tilauksesta niiden toimitukseen ja käyttöön saakka.

Ympäristönsuojelu merkitsee ekologisesti kestävien tuotteiden ja ratkaisujen tarjoamista asiakkaillemme sekä resurssien kestävää käyttöä tuotannossamme.

Henkilökohtainen vastuunottaminen kaikilla organisaatiotasoilla on perusedellytys kokonaisvaltaisen laadun ja ympäristönsuojelun tason saavuttamiseksi.

Sitoudumme jatkuvasti tukemaan ja rohkaisemaan koko henkilöstöämme kehittämään toimintaamme ja tuotteidemme laatua ja ympäristöystävällisyyttä. Huolehdimme yhdessä henkilöstömme osaamisesta, työterveydestä ja -turvallisuudesta sekä työhyvinvoinnista.

Noudatamme toiminnassamme lakeja ja asetuksia. Toimimme kestävän kehityksen mukaisesti luontoa ja muuta ympäristöä suojellen sekä jatkuvasti ympäristönsuojelumme tasoa parantaen.

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 johtamisjärjestelmien mukaisesti.

Leppävirralla 22.9.2021

Janne Rahunen
Toimitusjohtaja

Gebwell Oy

ISO 9001 laatusertifikaatti

ISO 14001 ympäristösertifikaatti

Meillä on Avainlippu

Gebwellin tuotteilla on Avainlippu merkkinä kotimaisuudesta. Suomalaisen työn liitto myöntää Avainlipun tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Gebwell Oy työllistää Leppävirralla 150 lämmitysalan ammattilaista ja olemmekin paikkakuntamme suurin yksityinen työnantaja. Ostamalla Avainlipulla varustetun Gebwell tuotteen tuet kotimaista valmistusta ja työllistät suomalalaisia.

Avainlipputuotteitamme ovat G-Power kaukolämmönjakokeskukset (pl. G-Power Easy), Gebwell lämpöpumput, G-Energy energiavaraajat ja käyttövedenlämmittimet sekä Pivaset pikapalopostikaapit ja letkukelat.

Avainlippu sertifikaatti