Puhdasta lämpöä

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Gebwell Oy valmistaa ja markkinoi ympäristöystävällisiä ja edistyksellisiä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja sekä alkusammutustuotteita asiakkaiden tarpeisiin.

Laatu merkitsee Gebwell Oy:lle kykyä ennakoida, täyttää tai ylittää asiakkaan odotukset liiketoimintaprosessin kaikissa vaiheissa, tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden tilauksesta niiden toimitukseen ja käyttöön saakka.

Ympäristönsuojelu merkitsee ekologisesti kestävien tuotteiden ja ratkaisujen tarjoamista asiakkaillemme sekä resurssien kestävää käyttöä tuotannossamme.

Henkilökohtainen vastuunottaminen kaikilla organisaatiotasoilla on perusedellytys kokonaisvaltaisen laadun ja ympäristönsuojelun tason saavuttamiseksi.

Sitoudumme jatkuvasti tukemaan ja rohkaisemaan koko henkilöstöämme kehittämään toimintaamme ja tuotteidemme laatua ja ympäristöystävällisyyttä. Huolehdimme yhdessä henkilöstömme osaamisesta, työterveydestä ja -turvallisuudesta sekä työhyvinvoinnista.

Noudatamme toiminnassamme lakeja ja asetuksia. Toimimme kestävän kehityksen mukaisesti luontoa ja muuta ympäristöä suojellen sekä jatkuvasti ympäristönsuojelumme tasoa parantaen.

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 johtamisjärjestelmien mukaisesti.

Leppävirralla 1.4.2024

Keijo Anttila
Toimitusjohtaja

Gebwell Group

ISO 9001 laatusertifikaatti

ISO 14001 ympäristösertifikaatti

Meillä on Avainlippu

Gebwellin tuotteilla on Avainlippu merkkinä kotimaisuudesta. Suomalaisen työn liitto myöntää Avainlipun tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Gebwell Oy työllistää Leppävirralla 150 lämmitysalan ammattilaista ja olemmekin paikkakuntamme suurin yksityinen työnantaja. Ostamalla Avainlipulla varustetun Gebwell tuotteen tuet kotimaista valmistusta ja työllistät suomalalaisia.

Avainlipputuotteitamme ovat G-Power kaukolämmönjakokeskukset (pl. G-Power Easy), Gebwell lämpöpumput, G-Energy energiavaraajat ja käyttövedenlämmittimet.

Avainlippusertifikaatti – kaukolämmönjakokeskukset

Avainlippusertifikaatti – lämpöpumput

Avainlippusertifikaatti – varaajat

Avainlippusertifikaatti – käyttövedenlämmittimet

Taurus lämpöpumpuillamme on EPD ympäristöseloste

Taurus EVI ja Taurus Inverter Pro kiinteistölämpöpumpuillemme on laadittu EPD ympäristöseloste, joka on kolmannen osapuolen todentama tuotteen elinkaariarviointiin perustuva seloste. EPD selosteen avulla voidaan vertailla kahta samaa tehtävää suorittavan tuotteen ympäristövaikutuksia. Lue lisää täältä.

Gebwell Taurus EPD ympäristöseloste

Tuottajavastuu

Suomen laki edellyttää, että sähkö- ja elektroniikkalaitteiden valmistajat huolehtivat tuotteistaan myös niiden elinkaaren loputtua. Valmistajan tulee järjestää laitteiden mahdollinen uudelleenkäyttö, kierrätys ja jätehuolto kustannuksellaan. Tuottajavastuu hoidetaan yleensä liittymällä tuottajayhteisöön kuten SELT ry. Tarkat ja ajantasaiset tuottajavastuun tiedot ja velvoitteet sekä tiedotteet ovat Pirkanmaan ELY-keskusken sivuilla. Gebwell Oy on ollut SELT ry:n jäsen vuodesta 2016 alkaen. Katso Gebwell laitteiden kierrätysohjeet täältä.

SELT -todistus