Gebwell työnantajana

Kanssamme olet mukana tekemässä puhtaampaa tulevaisuutta.

Työnantaja2-760x57-01
Gebwell Oy

Gebwell - puhdasta lämpöä

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä. Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa.

Lue lisää yrityksestämme
työnantajana1760x570-01
Hyvinvointi

Työntekijöidemme hyvinvointi

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin, josta huolehtii kuntotsempparimme Kati. Hänen monipuolisen osaamisensa avulla meillä on avaimet kehonhuollosta lihaskuntoharjoituksiin. Vietämme yhteisiä hetkiä myös erilaisien henkilöstöjuhlien puitteissa, joko koko porukalla, tai tiimien kesken.

GebwellPersonnel_1600x1200
Porukka

Henkilöstömme on vahvuutemme

Joukkoon mahtuu kaikenlaisia persoonia ja tärkeintä meille on kohdata jokainen ihminen ihmisenä/ omana itsenään. Meillä jokainen uskaltaa kokeilla siipiään ja mielenkiinnon kohteiden mukaan myös rakentuvat monipuoliset urapolut, välillä ihan huomaamatta, jokapäiväisen työn yhteydessä.

Millaista Gebwellillä on työskennellä?

Katso, mitä mieltä konepajantyöntekijämme Juha Piironen ja Jyri Ruuskanen ovat työpaikastaan.

työnantajan760x570-03-01
Arvot

Puhtaan lämmön tekijät

Tarjoamme monipuoliset urapolkumahdollisuudet ja arvostamme monipuolista osaamista. Arvoista nouseva inhimillinen kulttuuri on yrityksemme sydän ja arvojen mukaisesti työskenteleminen inspiroi meitä tekemään parhaamme puhtaamman tulevaisuuden eteen joka päivä.

Arvostamme pitkiä työsuhteita. Yli 10 vuotta Gebwellillä työskennelleitä puhtaan lämmön tekijöitä on 52 henkilöä. Yhteensä yli 520 Gebwell vuotta!

Puhtaan lämmön tekijäksi? Katso avoimet työpaikkamme

Puhtaan lämmön tekijäksi

Jos ura puhtaan lämmön tekijänä alkoi kiinnostaa, niin laita avoin hakemus täältä: