(Kuvassa esiintyy osa kyseisestä tiimistä)

Teknologiatiimissä ollaan aallon harjalla matkalla kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Innovatiivisuus ja ammattitaito kuvaavat tätä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuiden keskiössä olevaa porukkaa parhaiten. Eri osa-alueiden asiantuntijoista koostuva tiimi puurtaa yhdessä puhdasta lämpöä maailmalle. Tiimin jäsenten työpöydiltä löytyy esimerkiksi niin tekniseen suunnitteluun, ohjelmointiin kuin myös dokumentointiin liittyviä tehtäviä. Heidän työpäivänsä kuluvat ympäristöystävälliseen ja energiatehokkaaseen lämmitykseen ja jäähdytykseen liittyvien kysymysten ja ratkaisujen äärellä.

Tällä kansainvälisellä tiimillä on tärkeä tehtävä: huolehtia tuotteiden jatkuvasta kehityksestä, jotta asiakkaamme saavat jatkossakin entistä laadukkaampia, energiatehokkaampia ja älykkäämpiä ratkaisuja.

Muutamia ominaisuuksia, joita jokaiselta tiimin jäseneltä löytyy:

  • Itsenäinen työskentelyote
  • Ongelmanratkaisutaidot
  • Hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot
  • Halu kehittyä
  • Teknisten asioiden hahmotuskyky

Tehtävänkuvauksia tiimin jäsenten tehtävistä;

Sähkösuunnittelija vastaa suunniteltavien laitteiden ja laitekokonaisuuksien sähkösuunnittelusta sisältäen mm. sähkökaavioiden laadinnan, komponenttivalinnat, toimintaselostukset ja vaatimustenmukaisuuden arvioinnin.

Tekninen dokumentoija vastaa tuotteiden dokumentaatiosta kokonaisvaltaisesti tuotteiden koko elinkaaren ajan. Dokumenttirepertuaari koostuu monipuolipuolisesti käyttö-, huolto, asennus- ja käyttöönottodokumenteista.

Muita tiimin jäsenten nimikkeitä ovat esimerkiksi; tutkimusinsinööri, tuotesuunnittelupäällikkö ja kenttähuoltopäällikkö.

Tässä tiimissä on siis hyvä olla hoksottimet oikeassa järjestyksessä!

Inspiroiko tämän porukan kuvaus sinua? Tälläkin hetkellä etsimme kyseiseen tiimiin automaatiosuunnittelijaa. Klikkaa TÄÄLTÄ katsomaan tarkempi kuvaus avoimesta tehtävästä ja hae mukaan rooliin, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja kasvavassa yrityksessä.