4000 euron avustus pientalon öljylämmityksestä luopumiseen

Eduskunta on 26.6 myöntänyt avustukseen 29 miljoonan määrärahan osana lisätalousarviota. Avustus on osa koronakriisin elvytysohjelmaa ja tukee valtioneuvoston tavoitetta tehdä Suomesta maailman ensimmäinen hiilineutraali maa.

4000 euron avustus maksetaan pientalojen omistajille, jotka vaihtavat omakoti- tai paritalonsa öljylämmityksen maalämpöön, kaukolämpöön tai ilma-vesilämpöön. Avustusta voidaan myöntää 1.6.2020 jälkeen syntyneisiin kustannuksiin ja sen myöntää Pirkanmaan ELY-keskus koko maan alueelle. Avustusta ei voi saada lämmitysremonttiin, johon on jo myönnetty muuta avustusta tai, jos henkilö on hakemassa kotitalousvähennystä samaan tarkoitukseen. Avustushaku avautuu syyskuun alussa. Lue lisää ELY-keskuksen sivuilta.

Gebwell Oy on kotimainen lämpöpumppujen ja kaukolämmönjakokeskusten valmistaja, katso lähin laitteitamme asentava jälleenmyyjämme täältä tai pyydä tarjous ja välitämme sen jälleenmyyjälle, joka ottaa Sinuun yhteyttä!

Pivaset-brändi 30 vuotta

Suomen johtava ja ainoa kotimainen alkusammutusbrändi Pivaset täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Gebwell Group valmistaa Pivaset-alkusammutustuotteet tehtaillaan Leppävirralla. Pivaset Oy:n perusti vuonna 1990 nykyisin Gebwell Groupin alkusammutustuotteiden liiketoimintajohtajana toimivan Tapani Hulkkosen vaimo Tuula Hulkkonen. Yrityksen alkutaipaleella, eli vuodesta 1990 alkaen Pivaset Oy valmisti kaukolämmönjakokeskusten sähkökeskuksia oman perheen voimin. Kolmen vuoden kuluttua Pivasetin perustamisesta Tapani Hulkkonen […]
Lue lisää "Pivaset-brändi 30 vuotta"