4000 euron avustus pientalon öljylämmityksestä luopumiseen

Eduskunta on 26.6 myöntänyt avustukseen 29 miljoonan määrärahan osana lisätalousarviota. Avustus on osa koronakriisin elvytysohjelmaa ja tukee valtioneuvoston tavoitetta tehdä Suomesta maailman ensimmäinen hiilineutraali maa.

4000 euron avustus maksetaan pientalojen omistajille, jotka vaihtavat omakoti- tai paritalonsa öljylämmityksen maalämpöön, kaukolämpöön tai ilma-vesilämpöön. Avustusta voidaan myöntää 1.6.2020 jälkeen syntyneisiin kustannuksiin ja sen myöntää Pirkanmaan ELY-keskus koko maan alueelle. Avustusta ei voi saada lämmitysremonttiin, johon on jo myönnetty muuta avustusta tai, jos henkilö on hakemassa kotitalousvähennystä samaan tarkoitukseen.

Avustus on haettavissa 1.9.2020 alkaen ja sitä voidaan hakea takautuvasti 1.6.2020 jälkeen toteutettuihin toimenpiteisiin, lue lisää täältä »

Lue avustuksesta lisää ELY-keskuksen sivuilta.

Gebwell Oy on kotimainen lämpöpumppujen ja kaukolämmönjakokeskusten valmistaja, katso lähin laitteitamme asentava jälleenmyyjämme täältä tai pyydä tarjous ja välitämme sen jälleenmyyjälle, joka ottaa Sinuun yhteyttä!