Gebwell ja KalPan U20 nuoret yhteistyöhön

Gebwell Oy on KalPan U20-nuorten uusin pääyhteistyökumppani

Yhteistyösopimuksen myötä KalPan U20-pelaajille avautuu mahdollisuus tutustua ympäristöystävälliseen kiinteistöjen lämmitykseen ja jäähdytykseen erikoistuneen Gebwell Oy:n toimintaan. Tulevaisuudessa pelaajilla on mahdollisuus hyödyntää yhteistyötä esimerkiksi opintoihin liittyvien työharjoitteluiden, kesätöiden tai muiden opintoihin liittyvien projektien osalta.

Olemme erittäin tyytyväisiä tästä yhteistyösopimuksesta. Tämä mahdollistaa pelaajien urheilu-uran jatkamista ja opintojen edistämistä samanaikaisesti. Tällainen yhteistyö yrityksen ja urheiluseuran välillä on tulevaisuutta, KalPan U20-nuorten joukkueenjohtaja Markku Keinänen sanoo.

Gebwell Oy ja KalPa U20-nuoret ovat yhdessä valinneet Gebwell Oy:n kummipelaajiksi leppävirtalaislähtöiset Daniel Hirvosen ja Lenni Tarkiaisen.

Yhteistyö Gebwell Oy:n ja KalPan U20-nuorten välillä vahvistaa sidettä urheilun ja yritystoiminnan välillä, samalla tukien nuorten urheilijoiden kehittymistä ja tarjoten heille arvokkaita mahdollisuuksia tulevaisuudessa, niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Yhteistyöllä avataan uusia ovia innovatiiviselle yhteistyölle, joka yhdistää urheilun ja teollisuuden maailmat nuorten lahjakkuuksien ja yhteisön hyväksi.