Gebwell mukana Huvila ja Huussi ohjelmassa

Gebwell oli mukana tämän vuoden Naantalin Asuntomessujen suurimmassa hankekokokonaisuudessa, 21 vuokra-asunnon rivitalokohteessa. Turun Teollisuuden Rakentajien / Priima Yhtiöiden TA-Yhtymälle toteuttaman kuuden rivitalon korttelissa hyödynnetään Gebwell maalämpö- ja maaviilennnysjärjestelmää.

Kiinteistöosakeyhtiön kaksitasoiset perheasunnot ovat kolmen, neljän ja viiden huoneen asuntoja – pinta-alaltaan 66-119 neliötä. Kaikissa kodeissa on korkeat kahden kerroksen olohuoneet.

Erityistä kohteessa on, että maalämpö- ja viilennysjärjestelmä on keskitetty, eli korttelissa on oma maalämpökeskus ja lämpöverkosto. Myös viilennys tuotetaan saman verkon kautta.

Lämmitysmuotona asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja joka asunnossa on maaviilennyksen jakamista varten olohuoneessa viilennyslaite.

Korkealuokkaisten asuntojen lämmönlähteenä on IoT-ominaisuuksilla varustettu Gebwell Taurus 110 EVI -lämpöpumppu. Toimittamassamme kokonaisuudessa on myös kaksi 750 litran G-Energy Coil -käyttövesivaraajaa, 300 litran tulistusvaraaja sekä 1 000 litran lämmityksen G-Energy-puskurivaraaja.

Kohdetta esiteltiin Nelosen Huvila ja Huussi ohjelman Asuntomessujaksossa, katso alta: