Gebwell Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Keijo Anttila

Jäähdytys- ja lämmityslaitteita valmistavan Gebwell Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa Keijo Anttila. Hän siirtyy Gebwelliin sähkönjakelujärjestelmiä toimittavasta POK Group Oy:stä. Leppävirtalaisyhtiön uuden toimitusjohtajan valinnassa painottuivat Anttilan kansainvälinen osaaminen ja pitkä kokemus toimitusjohtajana.

Keijo Anttila aloittaa Gebwellin toimitusjohtajana viimeistään 1. huhtikuuta. Hänellä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus useiden yhtiöiden johtotehtävistä. Anttila tuo Gebwelliin mukanaan osaamista erityisesti kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä tuotannon ja myynnin johtamisesta monikulttuurisissa ympäristöissä.

“Olen hyvin innostunut mahdollisuudesta ja haasteesta, jonka Gebwell vahvana tekijänä tarjoaa. Yhtiö on hyvin leppävirtalainen ja samalla sillä on hyvä kasvupotentiaali, jota on mielenkiintoista päästä toteuttamaan”, Keijo Anttila toteaa.

”Minusta Gebwellin tulevaisuus näyttää erittäin lupaavalta. Yritys toimii energiamurroksen keskiössä, ja sen innovatiiviset ratkaisut voivat merkittävästi edistää kestävää siirtymää. Gebwellin tuotteet ovat jo saavuttaneet huomattavaa menestystä markkinoilla, ja olen vakuuttunut siitä, että yritys kasvaa voimakkaasti myös kansainvälisesti”, hän jatkaa.

Gebwellin kasvu on perustunut viime vuosina vahvaan kotimaan markkinaan. Jatkossa yhtiön tavoitteena on myös kansainvälinen kasvu.

“Keijo Anttilan kansainvälinen kokemus luo hyvät edellytykset tavoitteellemme. Hänen johtamiskokemuksensa eri toimialoilta ja teollisista tuotannoista vahvistaa yhtiön tulevaisuuden strategisia tavoitteita”, Gebwellin hallituksen puheenjohtaja Mia Miettinen sanoo.

Anttilalla on laaja kokemus erilaisista yrityksistä monenlaisilla toimialoilla. Suomen johtavan sähkönjakelujärjestelmävalmistaja POK Groupin lisäksi hän on työskennellyt Kontiotuote Oy:n, Scanfil oyj:n ja Mecanova Oy:n palveluksessa erilaisissa johto- ja myyntitehtävissä sekä vaikuttanut useiden yritysten hallituksissa. Koulutukseltaan Anttila on diplomi-insinööri.

Leppävirralla toimiva Gebwell valmistaa kiinteistöjen ekologisia lämmitys- ja jäähdytyslaitteita. Vuonna 2006 perustetun yhtiön tuotteita ovat kaukolämmönjakokeskukset, lämpöpumput ja energiavaraajat sekä käyttövedenlämmittimet. Suomen lisäksi Gebwellillä on toimintaa Ruotsissa ja Puolassa.

Lisätietoja
Gebwellin toimitusjohtaja (1.4. alkaen) Keijo Anttila, p. 0400 673 156
Gebwellin hallituksen puheenjohtaja Mia Miettinen, p. 040 508 9851