Gebwell Aries maalämpöpumppu -valikoimaan uusi tuote

Valmistamastamme Gebwell Aries maalämpöpumpusta on nyt saatavilla malli ilman sisäänrakennettua varaajaa eli lämpöpumppu kytketään erilliseen varaajaan. Gebwell Aries 12 C on vain metrin korkuinen, joten se mahtuu hyvin esimerkiksi matalaan rintamamiestalon kellariin.

Vaihtoventtili ja läpivirtausvastus vakiona
Kuten muissakin Aries lämpöpumpuissa Aries 12 C lämpöpumpussa on vaihtoventtiili ja läpivirtausvastus vakiona. Vaihtoventtiili kääntää veden virtauksen käyttöveden lämmitykseen tai lämmitysjärjestelmässä kiertävän veden lämmitykseen. Läpivirtausvastus auttaa tarvittaessa lämmityksessä kovilla pakkasilla sekä turvaa lämmityksen ja lämpimän käyttöveden valmistuksen mahdollisen toimintahäiriön aikana.

Gebwell Aries maalämpöpumppu

  • kotimainen
  • invertteriohjattu kompressori
  • saatavilla 6 ja 12 kilowatin lämmitysteholla
  • vakiona yhteydessä valmistajan pilveen (IoT)
  • käyttöliittymänä Gebwell Smart älypuhelinsovellus
  • yhteydessä Gebwell Smart valvomoon

Lue lisää ja tutusta tutustu:
Aries maalämpöpumppuun
Gebwell Smart IoT maailmaan ja Gebwell Smart valvomoon
Aries lämpöpumpun Gebwell Smart älylaitesovellukseen

Gebwellille uusi toimitusjohtaja omista riveistä – Tuure Stenberg jättäytyy sivuun operatiivisista tehtävistä

Ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistuneen Gebwellin toimitusjohtaja vaihtuu. Kahdeksan vuotta yhtiötä johtanut Tuure Stenberg jättää yhtiön, ja uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yrityksen varatoimitusjohtaja Janne Rahunen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi.
Lue lisää "Gebwellille uusi toimitusjohtaja omista riveistä – Tuure Stenberg jättäytyy sivuun operatiivisista tehtävistä"