Hei korkeakouluopiskelija!

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme kesätyöntekijöitä erilaisiin asiantuntijatehtäviin. Kaikki kesätyötehtävämme soveltuvat esimerkiksi osaksi ammatillista harjoittelujaksoa, jolloin saat edistettyä opintojasi myös kesän aikana. Vähintään kerrytät repullisen työelämäkokemusta, saat kasvatettua omaa ammatillista verkostoasi ja muutaman vinkin siitä, miten me työskentelemme ilmastonmuutoksen hidastamiseksi.

Avoinna olevat kesätyöpaikkamme:

Tuotanto-organisaatio

Tuotanto-organisaatiossa työskentelee asiantuntijatehtävissä mm. tuotannonsuunnittelijoita, hankinta- ja logistiikka-asiantuntijoita. Työtehtäväsi voivat koostua esimerkiksi tilaus-toimitusprosessin sisältämistä tehtävistä, toiminnan kehitysprojektien avustavista tehtävistä, tai työnjohtoon liittyvistä tehtävistä.

Tuotanto-organisaation kesätyöpaikat soveltuvat erinomaisesti tuotantotalouden tai konetekniikan DI-opiskelijoille, sekä vastaaville tekniikan aloille. Työtä tehdään useiden järjestelmien parissa, joten hyvät tietotekniset taidot ovat välttämättömyys.

Tekninen asiantuntijatiimi

Osana myyntiorganisaatiota toimii Tekninen asiantuntijatiimi, joka on etulinjassa myyntihenkilöiden työn tukena. Tehtävässä pääset kurkistamaan miten laitekokonaisuuksien tarjoukset sisältävät ja mitä kaikkea tilaus-toimitusketjun alkupäässä tapahtuukaan. Tehtävässä tulevat tutuksi Gebwell -laitteet, joten jos ura tulevana gebwell’äisenä kiinnostaa, tästä on hyvä aloittaa!

Tehtävä soveltuu erinomaisesti LVI- ja energiatekniikan opiskelijoille. Pieni kaupallinen pilke silmäkulmassa olisi myös toivottavaa ja ymmärrys siitä mistä tuotteen hinta muodostuu.

Digitalisaatio & IT

Digi- ja IT- toiminnoissa vilisevät meille kaikille tutuiksi tulleet termit kuten IoT, tekoäly, kyberturvallisuus jne. Digi- ja IT- tiimin kesätyötehtävät voivat sisältää joko sisäisesti käytettävien tai tuotteidemme toimintaan liittyvien järjestelmien kehitystyötä. Tämä on tehtävä, joka on kuin luotu tulevaisuuden ohjelmisto- ja järjestelmäosaajille sekä teknologian tuleville tähdille.

Tehtävä soveltuu tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoille.

Kesätyöpaikkoihin voit hakea 15.3.2024 saakka. Merkitsethän hakemukseesi, mitä tehtävää haet ensisijaisesti.