Gebwell Groupille uusi tuotanto- ja hankintajohtaja

Tarmo Karhapää siirtyy Gebwell Groupin tuotannon johtoon Pivaset Oy:n johdosta.

Gebwell Groupin alkusammutustuotteita valmistavan Pivasetin toimitusjohtajana viime kesäkuusta lähtien työskennellyt Karhapää aloittaa Gebwell Group konsernin tuotannon johdossa 15.6.2023. Lisäksi Karhapää on konsernin johtoryhmän jäsen. Samalla Pivasetin toimitusjohtajan paikka aukeaa haettavaksi.

Karhapää tuo tehtävään laajan kansainvälisen kokemuksen ja asiantuntemuksen tuotanto- ja hankintaprosessiemme johtamiseen sekä konsernin mahdollisuuksien hyödyntämiseen edellä mainituissa prosesseissa. Karhapää on aiemmin toiminut kansainvälisissä tehtävissä muun muassa Exel Composites Oyj:n ja Perlos Oyj:n palveluksessa.

”Otan uuden tehtävän innolla vastaan ja olen varma, että pystymme luomaan uudenlaista lisäarvoa ja synergiaa konserniyhtiöiden entistä tiiviimmän yhteistyön kautta”, sanoo Karhapää.

”Olemme erittäin innoissamme saadessamme tehtävään kokeneen ammattilaisen ja uskomme vakaasti, että hänen vankka ammattitaitonsa ja johtamistaitonsa auttavat meitä saavuttamaan entistä suurempaa menestystä puhtaan lämmön markkinoilla,” Gebwell Groupin toimitusjohtaja Janne Rahunen kertoo. ”Karhapää on tehnyt erinomaista työtä Pivasetin johdossa, oikea suunta on löytynyt ja uudella toimitusjohtajalla tulee olemaan elinvoimainen yhtiö johdettavanaan,” Rahunen jatkaa. Karhapää jatkaa edelleen Pivaset Oy:n hallituksessa.

Toivotamme Tarmolle menestystä uudessa tehtävässään.

Lisätietoja:

Janne Rahunen
Toimitusjohtaja
Gebwell Group
0400 897 786

Tarmo Karhapää
Tuotanto- ja hankintajohtaja
Gebwell Group
040 579 5255