Maalämpö omakotitaloille

Maalämpö helpottaa omakotiasujan arkea

Maalämpö on helppo ja huoleton lämmitysmuoto omakotitaloille. Sen käyttäminen on vaivatonta, sillä maalämpöpumppu ei vaadi juuri lainkaan huoltoa. Maalämpöpumppu lämmittää kotisi lämpimän käyttöveden. Voit hoitaa kesällä myös kiinteistön viilennyksen, lue lisää maajäähdytyksestä. Maalämpö soveltuu sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin.

Gebwellin asiakkaana voit keskittyä elämiseen, eikä päiväohjelmasi pyöri talon lämmittämisen ympärillä. Hoidamme koko prosessin alusta loppuun: suunnittelun, kaivonporauksen ja tarvittavat maatyöt, pumpun asennuksen, käytön opastamisen sekä huollon.

Gebwell käyttäjäkysely:

”94% asiakkaistamme on tyytyväisiä valittuaan Gebwell Qi maalämpöpumpun ja

94% asiakkaistamme suosittelisi Qi maalämpöpumppua muillekin”

Tutustu käyttäjäkyselyn tuloksiin tästä

Lämmitätkö öljyllä? Tarkista, kuinka paljon voisit säästää maalämmön avulla »

Ekologinen tulevaisuuden lämmitysmuoto

Maalämpöpumppujen suosio omakotitalojen lämmitysratkaisuna on koko ajan kasvussa. Jo yli puoleen (2016: 55%) uusista pientaloista valitaan lämmitysjärjestelmäksi maalämpö. Maalämpö on ekologinen valinta, sillä siitä ei aiheudu ympäristöä kuormittavia hiilidioksidi- tai hiukkaspäästöjä. Se on uusiutuvaa ja puhdasta energiaa.

Säästöä lämmityskuluissa

Maalämpö voi pienentää lämmityskustannuksiasi jopa 75 prosenttia, joten alkuinvestointi maksaa helposti itsensä takaisin. Maalämpöpumppu tuottaa kulutukseensa nähden ainakin kolminkertaisen määrän lämpöenergiaa.

Sähköllä tai öljyllä lämmittäminen maksaa 12–18 senttiä/kWh kun taas maalämmöllä lämmittäminen maksaa vain 3–6 senttiä/kWh. Tämä tarkoittaa 10–20 % vuotuista  tuottoa investoinnille.

Maalämpö tarjoaa myös riskittömyyttä. Kun lämpö saadaan suoraan turvallisesta peruskalliosta, olet suojassa mahdollisilta energiahintojen vaihteluilta. Lue lisää maalämmön hinnasta ja investointikuluista tältä sivulta.

Laske kuinka paljon voisit säästää maalämmöllä, avaa laskuri.

 

 

 

Maalämpöön investoimalla lisää arvoa kiinteistölle

Maalämpö nostaa talon arvoa yleensä enemmän kuin siihen on sijoitettu rahaa. Omakotitaloasuja ei siis säästä ainoastaan lämmityskuluissa, vaan vaikuttaa investoinnilla myös talonsa jälleenmyyntiarvoon.

Yksityishenkilön on mahdollista saada työn osuudesta kotitalousvähennystä. Vuonna 2017 sitä voi saada enintään 2400 euroa henkilöä kohti. Täyteen vähennykseen oikeuttavat noin 5 000 euron suuruiset yrityksen laskuttamat työkustannukset. Kahden henkilön taloudessa vähennyksen enimmäismäärä on 4800 euroa, johon oikeuttavat noin 10 000 euron työkustannukset. Lisätietoa löytyy verohallinnon sivuilta osoitteesta www.vero.fi.

Gebwell lämpöpumpun tilaaminen

Gebwell Aries maalämpöpumppu omakotitaloille

Toimitamme maalämpöpumput asiantuntevien jälleenmyyjiemme kautta. Välitämme lähettämäsi tarjouspyynnön alueesi jälleenmyyjälle, joka on sinuun yhteydessä ja ottaa tarkemmat tiedot kohteestasi.

Jälleenmyyjä mitoittaa antamiesi kohdetietojen perusteella taloosi soveltuvan lämpöpumpun ja lähettää sinulle tarjouksen lämpöpumpusta paikoilleen asennettuna. Saat halutessasi tarjouksen myös keruupiirin toteutuksesta.

Myönnämme lämpöpumpuillemme viiden vuoden takuun, kun järjestelmän on asentanut valtuuttamamme jälleenmyyjä ja pumppu on rekisteröity asennuksen jälkeen nettisivuillamme: lämpöpumpun rekisteröinti.

Maalämmön toimitusprosessi Gebwell-jälleenmyyjältä

  • Suunnittelu ja mitoitus
  • Keruupiirin toteutustavan valinta, mitoitus
  • Keruupiirin toteutus (esim. lämpökaivon poraus)
  • Tarvittavat maatyöt ja läpiviennit
  • Lämpöpumpun asentaminen
  • Kiinteistön lämmitysverkoston asennustyöt
  • Sähköistys
  • Käyttöönotto ja sen opastus
  • Ylläpito ja huolto