Gebwell lämmitysratkaisut omakotitaloille

Luonnollista lämpöä omakotitaloille

Gebwell tarjoaa omakotitaloasujille luotettavia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja kodin lämmitykseen. Gebwellin energiatehokkaat lämmitysratkaisut säästävät rahaa, aikaa ja vaivaa.

Palvelevien Gebwell-jälleenmyyjien kautta saat tarpeisiisi parhaiten soveltuvat maalämmön ja kaukolämmön kokonaisratkaisut, joihin kuuluvat korkealaatuiset laitteet sekä asiantuntevat palvelut.

Gebwellin maalämpö
omakotitaloille

Maalämpö on ennen kaikkea helppo ja huoleton lämmitysmuoto omakotitaloille. Maalämpöpumppu ei vaadi juuri lainkaan huoltoa ja sen säätäminen on todella yksinkertaista. Maalämpöpumppu lämmittää kotisi sisätilat sekä lämpimän käyttöveden. Maalämpöjärjestelmän avulla voit hoitaa kesähelteellä myös talosi viilennyksen. Maalämpö soveltuu sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin.

Gebwell Aries on ensimmäinen suomalainen omakotiluokan maalämpöpumppu, jossa käytetään edistyksellistä invertteriteknologiaa ja IoT-ohjausta.

Tuntuvia säästöjä lämmityskuluissa ja talosi arvonnousua

Maalämpö voi pienentää lämmityskustannuksiasi jopa 75 %, joten investoinnin takaisinmaksuaika on suhteellisen lyhyt. Maalämpöpumppu tuottaa sähkönkulutukseensa nähden ainakin kolminkertaisen määrän lämpöenergiaa.

Maalämpö on riskitön sijoitus kaikin puolin ja investoinnilla on hyvä vuosituotto. Kun ilmainen lämpö saadaan suoraan tontillasi olevasta peruskalliosta, olet suojassa mahdollisilta energiahintojen vaihteluilta.

Maalämpö nostaa talon arvoa yleensä enemmän kuin siihen on sijoitettu rahaa. Omakotitaloasuja ei siis säästä ainoastaan lämmityskuluissa, vaan vaikuttaa investoinnilla myös talonsa jälleenmyyntiarvoon.

Tiesithän, että yksityishenkilön on mahdollista saada työn osuudesta kotitalousvähennystä maalämpöhankintaansa.

Gebwellin kotimaiset maalämpöpumput

Gebwellin laajasta kotimaisten maalämpöpumppujen valikoimasta löydät varmasti juuri omiin tarpeisiisi sopivan maalämpöpumpun. Energiatehokkaat ja käyntiääneltään erittäin hiljaiset maalämpöpumppumme valmistetaan Leppävirralla.

Gebwellin maalämpövalikoimassa on tarjolla eri mittaluokan maalämpöpumppuja, joista on vara valita – kompakteista ja hiljaisista Qi-maalämpöpumpuista edistyksellisiin Aries-invertterimaalämpöpumppuihin. Meiltä saa myös valmiita asennusta helpottavia asennussarjoja.

Näin hankit maalämpöpumpun omakotitaloosi

Toimitamme maalämpöpumput asiantuntevien jälleenmyyjiemme kautta. Välitämme lähettämäsi tarjouspyynnön alueesi jälleenmyyjälle, joka on sinuun yhteydessä ja ottaa tarkemmat tiedot mm. talosi koosta ja energiatarpeesta.

Jälleenmyyjä mitoittaa antamiesi tietojen perusteella taloosi soveltuvan lämpöpumpun ja lähettää sinulle tarjouksen lämpöpumpusta paikoilleen asennettuna. Saat halutessasi tarjouksen myös keruupiirin toteutuksesta.

Gebwell energiavaraajat

Energiavaraajaa käyttämällä saadaan tuotettua miellyttävän tasainen huonelämpötila ja riittävä määrä lämmintä vettä ekologisesti ja taloudellisesti. Energiavaraaja varastoi ja tasaa lämmitysjärjestelmän tuottamaa lämpöä, minkä jälkeen se käytetään kiinteistön ja käyttöveden lämmittämiseen.

Maalämpöä käytettäessä varaaja on lähes välttämätön hankinta. Se voi olla integroituna maalämpöpumpun sisään tai toimia erillisenä yksikkönä. Varaaja sopii käytettäväksi monien lämmitysmuotojen yhteydessä ja se mahdollistaa myös eri energiamuotojen rinnakkaiskäytön.

G-Energy varaajat soveltuvat käytettäväksi eri lämmitysmuotojen yhteydessä ja mahdollistavat myös eri energiamuotojen rinnakkaiskäytön.

Valikoimissamme olevat varaajat soveltuvat käytettäväksi eri lämmitysmuotojen yhteydessä ja mahdollistavat myös eri energiamuotojen rinnakkaiskäytön. Puskurivaraajillamme saadaan lisättyä lämmitysjärjestelmän vesitilavuutta ja meillä on tarjolla myös kierukoilla varustettuja lämminvesivaraajia, jotka soveltuvat käyttöveden lämmitykseen lämpöpumpun rinnalle.

Gebwellin kaukolämpöratkaisut pientaloille

Kaukolämpö on omakotitaloissa luotettava ja tasainen lämmitysmuoto, jota on saatavilla miltei kaikissa kaupungeissa ja taajamissa. Kaukolämmitetyssä talossa on miellyttävää asua ja kaukolämmitys on vaivaton käyttäjilleen. Talosi lämpiää tasaisesti, eikä esimerkiksi sähkökatkot vaikuta talon lämmitykseen. Gebwellin kaukolämmönjakokeskukset ovat kotimaista, kestävää laatua. Niiden avulla talosi pysyy lämpimänä tehokkaasti ja luotettavasti.

Kotimaiset Gebwell G-Power -kaukolämmönjakokeskukset ovat toimintavarma ratkaisu kiinteistön liittämiseksi kaukolämpöön.

Säästöä lämmityskuluihin ympäristöystävällisesti

Kaukolämpö on energiatehokas ja ekologinen lämmitystapa. Se on kokonaiskustannuksiltaan edullista ja sen hinnoittelu on vakaata.

Suurin osa Suomessa käytetystä kaukolämmöstä syntyy sähköntuotannon yhteydessä lauhdelämpönä. Tällaisella yhteistyöllä säästetään paljon energiaa, ja samalla vähennetään huomattavasti ympäristöpäästöjä.

Ympäristöystävällinen kaukolämpö

Kaukolämpö on energiaa ja ympäristöä säästävä lämmitysmuoto. Suomessa 80 % kaukolämmöstä tuotetaan yhteistuotannossa sähköä tuottavan laitoksen kanssa, jonka ylimääräinen lauhdelämpö käytetään kaukolämpöverkossa. Tällä tavalla voimalan hyötysuhde saadaan korkeaksi ja säästetään paljon energiaa.

Yhteistuotannossa ympäristöpäästöt ovat noin 30 % pienemmät kuin tuotettaessa sähköä ja lämpöä erillisissä tuotantolaitoksissa. Se onkin yleisesti tunnustettu keino ilmaston suojelemiseksi, ja sen edistämisen on arvioitu olevan suurin yksittäinen keino vähentää kasvihuonepäästöjä.

Kotimaiset ja laadukkaat G-Power-kaukolämmönjakokeskukset pientaloille

Pientaloille tarkoitetut G-Power-kaukolämmönjakokeskukset ovat toimintavarmoja ratkaisuja omakotitalon liittämiseksi kaukolämpöön.

Gebwellin G-Power-pientalokeskukset sopivat yhtä hyvin uuteen rakennukseen kuin saneerauskohteeseenkin. G-Power-lämmönjakokeskukset ovat tehokkaita, luotettavia ja kokonaiskustannuksiltaan edullisia. Lämmönsiirtimellä on viiden vuoden takuu ja oheislaitteilla on kahden vuoden takuu.

Valikoimamme kattaa erilaisia kevyitä ja kompakteja kaukolämmönjakokeskuksia omakotiasujien tarpeisiin. Kaukolämmönjakokeskuksien komponentit ovat korkealaatuisia ja keskukset ovat helppoja asentaa ja huoltaa.

Pyydä tarjous kaukolämmöstä

Kaukolämpöön liittyminen on todella helppoa. Katso hankintaprosessin kulku kaukolampö.fi -sivustolta ja pyydä meiltä tarjous kaukolämmönjakokeskuksesta.

Haluathan sinäkin nauttia tasaisesta ja varmasta kaukolämmöstä?