Haemme 3D-suunnittelijaa

Haemme Leppävirran toimipisteeseemme

3D SUUNNITTELIJAA

Tässä tehtävässä pääset ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiöön.

Tehtävä edellyttää esimerkiksi LVI- tai konetekniikan koulutusta. Voit olla joko vasta valmistunut, tai pidemmän linjan konkari, tärkeintä on, että sinulla on palava halu onnistua ja kehittyä työssäsi.

Avaimet tehtävässä menestymiseen ovat erinomaiset ATK- taidot, sekä sujuva työskentely suunnitteluohjelmistoilla (mm. Autodesk Invertor). Hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdottomat, sillä toimit yhteistyössä laajasti organisaation eri toimintojen kanssa. Englannin kielen taito on välttämättömyys.

Toivomme että olet tuloshakuinen ja tehokas, työskennellen kuitenkin pilke silmäkulmassa ja huumorin kuuluessa vakiovarusteisiisi. Arvostamme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Ahlfors +358 400 897 297

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 6.10.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Työhakemus 3D Suunnittelija” rekrytointi@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään ripeästi ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

 

 

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla.

Liiketoimintamme keskittyy ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden myyntiin, valmistamiseen ja kehittämiseen.

Gebwell Oy hyödyntää tuotteissaan ja toiminnassaan laajasti uusimpia, saatavilla olevia teknologioita.

Meille Gebwellillä työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia. Tarjoamme mahdollisuuksia pitkiin työsuhteisiin, sekä panostamme työntekijöiden osaamisen kehittämiseen monipuolisesti.