Kampanjatarjous – pörssisähköohjaus viideksi vuodeksi kaupan päälle

Osta Aries maalämpöpumppu, saat pörssisähköohjauksen kaupan päälle.

Gebwell Aries on ensimmäinen suomalainen omakotitaloille suunniteltu maalämpöpumppu, jossa käytetään edistyksellistä invertteriteknologiaa ja IoT-ohjausta. Lämpöpumpun kierroslukuohjattu kompressori mukautuu talosi energiatarpeen mukaan. Invertteriohjauksen ansiosta lämpöpumppu toimii aina oikealla teholla optimoiden lämmitystehon.

IoT-teknologian avulla Aries maalämpöpumppu on langattomassa yhteydessä valmistajan Gebwell Smart pilvipalveluun. IoT mahdollistaa muun muassa puhelimeen ladattavan Gebwell Smart sovelluksen, jolla lämpöpumppua voi seurata ja ohjata etänä sekä pörssisähköohjauksen.

Pörssisähköohjauksen avulla lämpöpumpun lämmitystoimintoa voidaan ohjata edullisempiin sähkönostotunteihin, ja pois kalliista sähkönhuippukulutusajoista. Jotta ominaisuudesta saa täyden hyödyn, tulee asiakkaalla olla myös voimassa oleva pörssisähkösopimus. Lue lisää pörssisähköohjauksesta.

Saat pörssisähköohjauksen viideksi vuodeksi veloituksetta seuraavasti

Aloita lämmityskuluissa säästäminen nyt ja vaihda maalämpöön – pyydä tarjous tästä »

 

Tarjous on voimassa Aries lämpöpumpuille, jotka on tilattu ja rekisteröity kotisivuillamme 1.7. – 31.12.2024 välisenä aikana