Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

 

 

 

Meillä on aina ollut tiedossa se, kuinka merkityksellistä työtä me teemme

– kuljemme edelläkävijänä matkalla kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Gebwell_3N9A9103_2000px
Puhdasta lämpöä

Mitä puhdas lämpö meille tarkoittaa?

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Näemme, että puhtaan lämmön hyödyntäminen ja käyttäminen on asenne, hyvän mielen ilmastoteko. 

Tiedostamme sen, että meillä on mahdollisuuksia enemmän kuin koskaan. Energia-ala on murroksessa ja ihmiset ovat yhä kiinnostuneempia ympäristön hyvinvoinnista ja siitä, miten parempaan huomiseen voi omalla panoksellaan vaikuttaa.

DJI_0077.00_01_22_00.Still002
Savon sydämessä

Juuremme ovat Leppävirralla

Arvoista nouseva inhimillinen kulttuuri on yrityksemme sydän ja arvojen mukaisesti työskenteleminen inspiroi meitä tekemään parhaamme puhtaamman tulevaisuuden eteen joka päivä.

Kotimaisuus, suhteemme luontoon ja sen arvostaminen sekä elämästä nauttiminen ovat asioita, joita vaalimme.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla. Maalämpöpumput, varaajat, kaukolämmönjakokeskukset ja palopostikaapit valmistuvat ammattitaitoisen henkilöstömme tekeminä joustavasti ja laadukkaasti

Me-olemme-Gebwell
Me olemme Gebwell

Gebwell Suomessa ja maailmalla

Juuremme ja pääkonttorimme ovat Leppävirralla ja katseemme maailmalle. Meillä on vahva halu tarjota puhtaita ja älykkäitä lämmitys- jäähdytysratkaisuja myös maamme rajojen ulkopuolelle. Päämarkkina-alueemme on Suomi, mutta vientimme kasvaa vauhdilla.

Lue lisää meistä

Puhdasta lämpöä - kestävästi ja vastuullisesti

Maapallo

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Valmistamme ympäristöystävällisiä ja edistyksellisiä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin – jatkuvasti ympäristönsuojelumme tasoa parantaen.

Lue lisää
Drop

Eettinen ohjeistus

Olemme sitoutuneita koko konsernitasolla harjoittamaan liiketoimintaamme kestävällä ja vastuullisella tavalla.

Lue lisää
GSH 2

Carbon Exit - Puhdasta lähienergiaa

Olemme yhdessä muiden kotimaisten puhtaan lähienergian toimittajien kanssa yhdistäneet voimamme kasvihuonepäästöjä vastaan.

Lue lisää

Etsitkö kumppania puhtaan lämmön toteutukseen?