Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

 

 

 

Meillä on aina ollut tiedossa se, kuinka merkityksellistä työtä me teemme

– kuljemme edelläkävijänä matkalla kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Gebwell_3N9A9103_2000px
Puhdasta lämpöä

Mitä puhdas lämpö meille tarkoittaa?

Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Näemme, että puhtaan lämmön hyödyntäminen ja käyttäminen on asenne, hyvän mielen ilmastoteko. 

Tiedostamme sen, että meillä on mahdollisuuksia enemmän kuin koskaan. Energia-ala on murroksessa ja ihmiset ovat yhä kiinnostuneempia ympäristön hyvinvoinnista ja siitä, miten parempaan huomiseen voi omalla panoksellaan vaikuttaa.

DJI_0077.00_01_22_00.Still002
Me olemme Gebwell

Juuremme ovat Leppävirralla

Arvoista nouseva inhimillinen kulttuuri on yrityksemme sydän ja arvojen mukaisesti työskenteleminen inspiroi meitä tekemään parhaamme puhtaamman tulevaisuuden eteen joka päivä.

Kotimaisuus, suhteemme luontoon ja sen arvostaminen sekä elämästä nauttiminen ovat asioita, joita vaalimme.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla. Maalämpöpumput, varaajat, kaukolämmönjakokeskukset ja palopostikaapit valmistuvat ammattitaitoisen henkilöstömme tekeminä joustavasti ja laadukkaasti

Me-olemme-Gebwell
Me olemme Gebwell

Gebwell Suomessa ja maailmalla

Juuremme ja pääkonttorimme ovat Leppävirralla ja katseemme maailmalle. Meillä on vahva halu tarjota puhtaita ja älykkäitä lämmitys- jäähdytysratkaisuja myös maamme rajojen ulkopuolelle. Päämarkkina-alueemme on Suomi, mutta vientimme kasvaa vauhdilla.

Lue lisää meistä

Puhdasta lämpöä

Meillä on selkeä suunta; puhtaampi tulevaisuus. Rakennamme puhtaita ja älykkäitä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka kehitetään maailman parhaiksi Suomen ääriolosuhteissa.

Vision

Visio

Olemme etujoukoissa, kun lämpöpumppu- ja kaukolämpöala tuovat ratkaisuja maailman keskeisiin energiahaasteisiin.

Mission

Missio

Olla alan paras kumppani, joka auttaa asiakkaita, kumppaneita ja kuluttajia kohti puhtaampia lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja.

Purpose

Purpose

Rakennamme tulevaisuuden puhdasta ja älykästä energiajärjestelmää.

Etsitkö kumppania puhtaan lämmön toteutukseen?